12.8 C
Prague
Pondělí, 30 září, 2024

/

Měřicí přístroje pro měření elektrických i neelektrických veličin nakupujte na micronix.cz

Micronix.cz je webový obchod specializující se na prodej měřicích přístrojů, senzorů a příslušenství. Měřicí přístroje, které jsou k dispozici na tomto webu, jsou určeny pro různé účely a mohou být používány různými lidmi a profesionály v různých oblastech, například elektrotechniky, automobilovými techniky, průmyslovými pracovníky, vědci nebo revizní technici. Prohlédněte si bohatou nabídku přístrojů pro měření jak elektrických, tak i neelektrických veličin renomovaného dodavatele.

Přístroje pro měření elektrických veličin

Přístroje pro měření elektrických veličin jsou zařízení, která slouží k měření a testování různých elektrických veličin, jako jsou napětí, proud, odpor, kapacita a frekvence. Tyto přístroje jsou velmi důležité pro diagnostiku a údržbu elektrických zařízení v průmyslu, elektrotechnice, automobilovém průmyslu a mnoha dalších oblastech.

  • Osciloskop je přístroj, s jehož pomocí je možné změřit elektrické signály, které se podílí na stabilitě celého systému a na jeho případných odchylkách. Na Micronix.cz je k dispozici široká škála osciloskopů, mezi které patří digitální a analogové osciloskopy. Ty pracují s digitálním nebo analogovým signálem. Analogové osciloskopy jsou v porovnání s digitálními osciloskopy pomalejší, dokáží však měřit velmi nízké frekvence.
  • Multimetr dokáže měřit napětí, proud, odpor nebo kapacitu. Nejčastějším typem multimetrů je digitální, pracují s digitálním signálem a umožňují vysokou přesnost a rychlost měření. V internetovém obchodě micronix.cz však najdete také multimetry analogové a v neposlední řadě speciální, které jsou určeny specifické účely, jako jsou například měření teploty, světelného výkonu, zvukového tlaku a dalších veličin.
  • Pomocí elektronického přístroje, který je označován jako wattmetr, je možné změřit výkon elektrického obvodu nebo spotřebu, kterou pro plynulý chod využívají přístroje v různých oblastech, ale také domácí přístroje. Wattmetr může obsahovat také analyzátor sítě, je však možné pořídit si jej i samostatně. Využijete jej pro zjištění kvality dodávané elektřiny, přičemž technologicky nejvyvinutější analyzátor sítě dokáže vyhodnotit spotřebu přímo v korunách.

Termokamery

Do skupiny přístrojů pro měření neelektrických veličin patří například dálkoměry, otáčkoměry, siloměry, tlakoměry, měřiče vibrací, anemometry, teploměry, vlhkoměry, velmi využívaným přístrojem je však termokamera. Na Micronix.cz je k dispozici široká škála termokamer od různých výrobců, jako jsou například FLIR, Testo, Optris a další. Mezi dostupné typy termokamer patří ruční termokamery, fixní termokamery, termokamery pro průmyslové aplikace, termokamery pro zemědělství a lesnictví, bezkontaktní teploměry a další.

Vybírejte z široké nabídky a využijte 20% slevu na nákup nového přístroje, kterou získáte zasláním starého, nevyužívaného nebo nefunkčního měřicího přístroje, který již nepotřebujete.