12.8 C
Prague
Pondělí, 30 září, 2024

/

Investujte do „Hvězdného nebe“ a navoďte sobě nebo vašim zákazníkům skvělou atmosféru

To, jaké zvolíme osvětlení v interiéru nebo exteriéru, má vliv nejen na to, jak dobře a jasně vidíme, ale i na to, jak se cítíme. Většinou nám nevyhovují příliš ostrá světla, zvláště tehdy, pokud chceme odpočívat a nepotřebujeme vidět naprosto dokonale, jako třeba při práci. Také lidé většinou vítají teplé tóny bílé, tedy žlutou bílou tam, kde relaxují. Bílá bílá je pak vítaná do míst, kde chceme skvěle vidět i podávat výborné výkony.

Pro relaxaci doma i ve vaší firmě můžete zvolit světelná vlákna, která můžete znát pod označením „Hvězdné nebe“. Mohou mít různou délku, různý průměr i různý výkon.

Kde se dá „Hvědzné nebe“ použít?

Hvězdné nebe můžeme směle použít všude v interiéru, kde chceme zajistit příjemné jemné osvětlení. Tedy v obýváku, v ložnici, ve studentském pokoji, tak ale venku na terase, dokonce také v sauně nebo venku na terase, v kinosále a podobně.

Díky tomu, že lze samotný LED zdroj umístit do vodotěsné krabičky, dá se použít i ve velmi vlhkém prostředí, případně i ve vodě, tedy v jezírku nebo třeba v bazéně.

Bohatá nabídka a snadné ovládání

Na webových stránkách ampul.eu si můžete koupit buď praktické a jednoduché sady, které vám ušetří práci se stříháním, nebo celé role. Zdroje jsou převážně RGB + W tedy barevné plus čistě bílá. Ovládání můžete zvolit přes RF ovladač nebo Buetooth.

Pokud máte obavy z toho, jak byste svépomocí světelná vlákna montovali, vězte, že ampul.eu vám zajistí u jednotlivých typů i montáž. Stačí to zadat při nákupu, a to v kolonce „montáž“.

Více informací, ale také možnost poradit si s volbou té správné sady nebo délky samostatných vláken pro přenos světla, najdete na ampul.eu. Se svým novým typem osvětlení budete jistě spokojeni, ať už jej použijete v soukromí nebo ve firmě.