12.8 C
Prague
Pondělí, 30 září, 2024

/

Umělá inteligence je nejlepší pomocnice podnikatelů. Jak vám usnadní práci?

Pracujete na počítači? Tvoříte? Nebo pracujete rukama, ale i přesto se snažíte sestavit co nejúčinnější propagaci? Ať tak, či onak – rozhodně musíte začít využívat umělou inteligenci. Proč?

Práce na několik hodin bude hotová za pár vteřin

Představte si situaci, kdy si chcete například vytvořit přehlednou online vizitku. Chcete, aby opravdu přinášela ovoce a lákala zákazníky? V tom případě se neobejdete bez perfektních obrázků a lákavých textů.

Pokud však nejste zrovna fotograf, grafik nebo redaktor – opravdu nemáte šanci připravit efektivní podklady. Přesně proto přichází na scénu celkem dvě možnosti.

  1. Najmout si několik profesionálů, věnovat čas vzájemné komunikaci, zaplatit balík a čekat dlouho na výsledek.
  2. Použít umělou inteligenci a mít vše vyřešené za pár minut.

A právě v tento okamžik přichází na řadu Chat GPT, díky němuž bleskurychle a bez starostí vytvoříte kýžené podklady. Nemusíte přitom umět programovat ani být kdovíjací internetoví odborníci.

V případě tvorby textu vám stačí napsat několik klíčových slov, zadat požadovanou délku textu a jeho vyznění. Poté svou volbu potvrdíte a během vteřiny máte k dispozici potřebné podklady. Ty jen zkopírujete a vložíte na své stránky. Může se jednat o textaci e-shopu, popis produktů, e-mail pro zákazníka či třeba příspěvek na sociální sítě.

Podobně snadná je i tvorba pěkných obrázků, překladů, extrakce textu z ofocených dokumentů…

Jaká aplikace stojí za to?

Hledáte profesionální aplikaci používající nástavbu Chat GPT? V tom případě si rozklikněte webové stránky populární platformy Editee (dříve Deeply). Najdete je pod výše vloženým odkazem.

Ihned si budete moci zcela zdarma vyzkoušet nejrůznější funkce a zjistíte, jak extrémně dokážou usnadnit vaši práci. Poté si sami zvolíte preferovaný balíček.